Suplimente pentru imunitate la copii

pentru imunitate la copii

Cu COVID-19 încă în circulație, iar copiii și copiii mici se întorc la școală și se întorc la grădiniță, protejarea lor împotriva germenilor este cea mai importantă pentru mulți părinți. În timp ce vă vaccinați, respectarea regulilor de igienă pentru sănătate și o dietă echilibrată sunt un început excelent, suplimentele pot ajuta la completarea lacunelor nutriționale și pot oferi nutrienți cheie care susțin imunitatea copiilor.

Website design By BotEap.comsuplimente pentru imunitate la copii

Suplimentele care întăresc imunitatea sunt importante în special pentru copiii care au o dietă restrictivă (cum ar fi vegani sau vegetarieni) sau care mănâncă agitați. Luarea unei multivitamine care le oferă nutrienții cheie de care au nevoie, cum ar fi vitamina A, vitamina C, vitamina D și zinc, este o modalitate eficientă de a ajuta sistemul lor imunitar să lupte împotriva germenilor și să rămână sănătos.

Website design By BotEap.com

Sistemul imunitar înnăscut este cel care ajută corpul copilului să lupte împotriva invadatorilor străini, cum ar fi bacteriile și virușii. Poate fi suprasensibil la unii factori declanșatori ai mediului, dar corpul copilului dumneavoastră va învăța să recunoască invadatorii și să reacționeze în mod corespunzător după expunerea repetată. Acesta este motivul pentru care este atât de comun ca copiii să se îmbolnăvească frecvent, mai ales în primii ani de viață. Este de fapt un lucru bun, deoarece arată că sistemul lor imunitar se maturizează și răspunde eficient.

Suplimente pentru imunitate la copii

Copiii au, de asemenea, un sistem imunitar dobândit, care este ceea ce susține răspunsul organismului lor la invadatorii străini odată ce sistemul imunitar înnăscut și-a făcut treaba. Sistemul imunitar dobândit este format din limfocite B care creează anticorpi, care identifică și vizează substanțe specifice din organism și le elimină. Cu toate acestea, sistemul imunitar dobândit poate reacționa exagerat la anumiți stimuli și poate determina copilul să se simtă inconfortabil, motiv pentru care este important să păstrați un echilibru între cele două sisteme imunitare.

Unul dintre cele mai bune suplimente imunitare pentru copii este zincul, care s-a dovedit că reduce severitatea, frecvența și durata simptomelor răcelii. Este, de asemenea, un excelent întăritor imunitar pentru restul corpului, inclusiv pentru piele și microbiomul intestinal. Zincul este disponibil sub mai multe forme de supliment și poate fi găsit în multe surse de alimente, cum ar fi carne roșie, carne de pasăre, nuci, fasole, leguminoase, produse lactate, ciocolată neagră, cereale integrale, cereale fortificate pentru micul dejun și multe altele.

Un alt supliment popular de sprijin imunitar este vitamina C, care s-a dovedit a fi un antioxidant puternic care alungă radicalii liberi nocivi și protejează împotriva inflamației. Poate fi găsit într-o mare varietate de alimente și se găsește în mod natural în fructe și legume, cum ar fi portocale, căpșuni, afine, coacăze negre, kiwi, kale, spanac, broccoli și varza de Bruxelles.

Vitamina D, care promovează oase și dinți puternici, este un alt stimulent esențial al imunității pentru copiii tăi. În mod ideal, doriți ca copiii să obțină vitamina D din lumina soarelui, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil și suplimentele pot oferi o apărare suplimentară împotriva bolilor care pot fi asociate cu niveluri scăzute de vitamina D, cum ar fi artrita reumatoidă și lupusul.

Herbs of Gold Children’s Fish-i Care este un supliment de înaltă calitate, certificat cu TGA, omega-3, cu un amestec unic de nutrienți, inclusiv vitamina D3 și zinc. De asemenea, acest supliment nu conține coloranți, arome și îndulcitori artificiali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *